Презентація в межах наукового воркшопу “CRITICAL INFRASTRUCTURES PROTECTION IN RESPONSE TO TERRORIST ATTACKS” (23-25.10.2023 р., онлайн)

23-25 жовтня 2023 р., у Стамбулі відбувся семінар на тему «Захист критичної інфраструктури у відповідь на терористичні напади» програми НАТО – «Наука заради миру і безпеки» з семінаром «Захист критичної інфраструктури у відповідь на терористичні напади». Метою воркшопу був обмін знаннями та ідеями досвідчених фахівців у сфері захисту критичної інфраструктури.

Організатором семінару виступив консорціум: Жешувська політехніка, Університет Кутах’я Думлупінар, Туреччина, Національний технічний університет України, Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського, Ризька політехніка.

ПРОГРАМА воркшопу

Професор Jarosław SĘP виступив з доповіддю на тему «Аналіз загроз об’єктам критичної інфраструктури», а професор Piotr KOSZELNIK разом із професором Dominik STRZAŁKA представили презентацію на тему «Потенційні загрози критичній інфраструктурі в Польщі».

23 жовтня Світлана ШИТІКОВА, координаторка Національного Еразмус+ офісу в Україні виступила з презентацією на тему “Resilient people and education in cooperation with international partners”.

24 жовтня Світлана ШИТІКОВА разом з Umran ERCETIN виступили модераторами під час круглого столу на тему “Implementation of modern approaches for critical infrastructure protection in response to terrorist attacks. Best world practices and initiatives” щодо впровадження сучасних підходів до захисту критичної інфраструктури у відповідь на терористичні атаки та огляд кращих світових практик та ініціатив.

Підготовлено з використанням матеріалів Інституту енергозбереження та енергоменеджменту КПІ ім. Ігоря Сікорського.

Попередня ІІ Міжнародна осіння школа «Регулювання використання харчових добавок: імплементація Європейських ...